ZEPS 2016

Ovogodišnji,23. po redu generalni bh sajam ZEPS 2016. i 13. ZEPS Intermetal održan je od 4. do 8. oktobra na sajmištu Kamberovića polja u Zenici.

  • nedjelja, 09 Oktobar 2016 00:30
  • veličina slova smanji velićinu slova smanji velićinu slova povećaj slova povećaj slova

U Zenici je održan 23. Generalni bh sajam ZEPS i 13. Međunarodni sajam metala ZEPS Intermetal ,na kojima je učestvovalo  oko 600 izlagača iz 27 zemalja. Prema podacima organizatora Sajma,ovogodišnji ZEPS je po broju izlagača i izložbenoj površini za 15 posto veći u odnosu na prošlogodišnji. 

Specijalna priznanja dodijeljena su Pivari Tuzla, Elektroprivredi BiH i BH Telecomu

Na Generalnom bh. sajmu ZEPS 2016. i Međunarodnom sajmu metala ZEPS Intermetal 2016. dodijeljena su ovogodišnja priznanja najuspješnijim kompanijama.

Grand Prix Ruža ZEPS-a, najviše priznanje za nastup koji je obilježio Sajam, ove godine je dodijeljeno firmi Kovan MI d.o.o. Gračanica, dok su specijalna priznanja Sajma dobili Pivara Tuzla, JP Elektroprivreda i BH Telecom.

Proizvodi

Priznanja za proizvod dobili su firma Plastoflex d.o.o. Gračanica za Gajbu za maline, firma Dita d.d. Tuzla sa Arix tenzo 21, firma ENI-EM d.o.o. Doboj-Jug za Nukleus, dok su nagrade za kolekciju dobili IGM d.o.o. Visoko za kolekciju sigurnosnih vrata, Lipovica d.o.o. Popovača (Hrvatska) za kolekciju radijatora, Luminos d.o.o. Sarajevo za kolekciju uličnih svjetiljki, VSM AG Hannover (Njemačka) za kolekciju materijala za završnu obradu i Lager d.o.o. Posušje za kolekciju građevinskih mašina.

Nagrade za promociju dobili su Vlada Srednjobosanskog kantona - Ministarstvo privrede, AS Group Jelah i Almy d.o.o. Zenica.

Dodijeljene su i medalje kvaliteta Ruža ZEPS-a. Žiri je jednoglasnom odlukom dodijelio ukupno 13 ravnopravnih priznanja.

Zlatne medalje dobili su proizvođači prehrambenih proizvoda i pića: FH Princes trade d.o.o. Ilijaš za proizvod tradicionalno barena paprika, Pivara Tuzla za pivo Tuzlanski pilsner, Victoria OIL a.d. Šid (Srbija) za proizvod rafinisano suncokretovo ulje ISKON, Zenička industrija mlijeka (ZIM) Zenica za proizvode svježi kravlji sir, jogurt, mileram i maslac, Bonesa d.o.o. Bar (Crna Gora) za proizvode maslina zelena sa košticom, maslina zelena bez koštice, maslina crna sa košticom, paradajz pire te Kreativa marketing d.o.o. Tuzla za Zmaj svijetlo pivo.

Promocija

I ove godine zajedno sa 23. generalnim bh. sajmom ZEPS 2016. održan je i 13. međunarodni sajam metala ZEPS Intermetal 2016. Odlukom žirija Intermetal je dodijelio svoja priznanja u kategoriji proizvod i promocija. Dobitnici ravnopravnih priznanja za proizvod su firma Kenda commerce d.o.o. Cazin za proizvod kotao na pelet, Fars-inox d.o.o. Gračanica za proizvod senzorska armatura za umivaonik i Žaluzine style d.o.o. Zenica za proizvod alu-roletna, dok su nagrade za promociju dobili Plamen d.o.o. Požega (Hrvatska), Ventcommerce d.o.o. Sarajevo i Linde gas BH d.o.o. Zenica.

Objavili smo !!!

Marketing

 global

Ko je na portalu: 767 gostiju i nema prijavljenih članova

Info bar

Kalendar arhive

« Decembar 2017 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31