Premijera predstave Ćiro

Nova autorska predstava jednog od najpoznatijih glumaca u regiji i televizijske zvijezde  Tarika Filipovića  - „Ćiro“, o životu Miroslava Ćire Blaževića, bit će premijerno izvedena 3. marta u rodnom gradu Miroslava Ćire Blaževića,  Travniku, u Centru za kulturu, s početkom u 20 sati.

  • subota, 25 Februar 2017 21:33
  • veličina slova smanji velićinu slova smanji velićinu slova povećaj slova povećaj slova

 

Samo dan nakon Travnika, 4. marta, predstava „Ćiro“ stiže i u Zenicu, ovoga puta rodni grad Tarika Filipovića, gdje će biti izvedena  u Bosanskom narodnom pozorištu, u 20 sati.

Nakon ove dvije pretpremijere, predstava 10. marta stiže u Zagreb, gdje će biti izvedena u satiričkom kazalištu „Kerempuh“, matičnom kazalištu Tarika Filipovića.

U središtu pažnje cjelokupne autorske predstave Tarika Filipovića - „Ćiro“ nalazi se jedinstvena nogometna ikona – Ćiro Blažević, koja uz svoje ime veže više asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda. Ličnost Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića da publici, nakon dugogodišnjeg prijateljstva s njim, da uvid u svoj doživljaj ovog duhovitog, osebujnog i neponovljivog nogometnog trenera svih trenera, kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. Njegove se rečenice citiraju, njegovo slavnosine moj dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

„Ćiro“ je Tarikov novi i originalan  autorski projekt, kojeg producira njegov prijatelj i renomirani producent Tomislav Kašljević. U ovoj sjajnoj monodrami, Tarik Filipović, inače strastveni nogometni navijač, progovara o tome što je Ćiro Blažević predstavljao za njega osobno, kroz period odrastanja i sazrijevanja. Tarik Filipović jedan je od najpoznatijih glumaca naših prostora. Rođeni Zeničanin, sa svojim je predstavama SpektaklukiMagic Act Showu kojima je sudjelovao kao autor i izvođač,  obarao rekorde popularnosti, pa ove dvije predstave slobodno možemo nazvati najuspješnijim predstavama u povijesti hrvatskoga kazališta.

Ulaznice za predstavu „Ćiro“ u Travniku, 3. marta i u Zenici, 4. marta  već su u pretprodaji i mogu se kupiti na blagajnama dvorana!

Objavili smo !!!

Marketing

 global

Ko je na portalu: 388 gostiju i nema prijavljenih članova

Info bar

Kalendar arhive

« Oktobar 2017 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31